Houtlook tegels en keramisch parket

Bij Piastrelle Casa bieden wij mooie houtlook tegels aan van verschillende merken. Deze tegels lijken op echt parket, alleen ze zijn gemaakt van keramiek. Keramisch parket gaat lang mee en is makkelijk te onderhouden. Houtlook tegels staan erg natuurlijk in een woonkamer of slaapkamer, maar kunnen ook in natte ruimtes zoals de badkamer. Ook staan ze chique in winkels of restaurants. Meestal bestaan houtlook tegels uit keramisch parket voor de vloer, maar ze worden ook als wandtegels gebruikt in verschillende vormen, zoals mozaïeken houtlook tegels of tegelstroken.

Kenmerken houtlook tegels

  • Net een echte houten vloer
  • Natuurlijk en robuust design
  • Langwerpige maten verkrijgbaar, net als bij parket
  • Makkelijk te onderhouden en gaan lang mee
  • Voor thuis of voor commerciële ruimtes
  • Ook voor natte ruimtes en buitentegel varianten

Merken en soorten

In de Piastrelle Casa collectie hebben wij onder andere houtlook tegels van de merken:

Houtlook tegels zijn er in diverse afwerkingen en maten en geven uw interieur een natuurlijke uitstraling. Zo is er keramisch parket met mooie houtnerf structuur, waardoor de tegels nog meer op echt hout lijken. Bovendien zijn er speciale tegelstukken zoals plinten, die de houtlook tegels nog meer doen lijken op echt parket.

Contact opnemen of een offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in houtlook tegels van Piastrelle Casa? Vul het contactformulier in. Een medewerker van Piastrelle Casa neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken, met u mee te denken of direct een offerte voor u op te stellen.

Webdesign: Creative Data