Collectie

De Piastrelle Casa collectie bestaat uit verschillende soorten tegels en merken. In het assortiment vindt u zowel wandtegels, als vloertegels in verschillende designs. Van basistegels, tot aan bijzondere decors of vormen. Ook is er een groot scala aan kleuren verkrijgbaar, van natuurlijke en aardse kleuren tot aan vrolijke en opvallende kleuren. Wat bijzonder is aan bepaalde soorten tegels die u in de Piastrelle Casa collectie treft, is dat ze net lijken op een ander soort materiaal, zoals hout, beton of natuursteen.

Collectie met vele maten, vormen en merken

De tegels in de Piastrelle Casa collectie variëren van kleine mozaïeken voor op de muur tot grote tegels van wel meer dan een meter lang. Ook de vormen zijn niet altijd standaard vierkant of rechthoekig, sommige tegels zijn zeshoekig of hebben een fantasievorm. Daarnaast zijn er tegels met opvallende structuren en reliëf. De tegels worden door Piastrelle Casa ingekocht bij allerlei fabrieken in landen als Italië en Spanje en zijn van gevestigde merken. Een greep uit de verschillende tegelmerken:

Contact opnemen of een offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in tegels van Piastrelle Casa? Vul het contactformulier in. Een medewerker van Piastrelle Casa neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken, met u mee te denken of direct een offerte voor u op te stellen.

Webdesign: Creative Data