Over Piastrelle Casa

Piastrelle Casa is een gezamenlijke inkooporganisatie. Wij kopen tegels in van hoge kwaliteit bij verschillende fabrieken in landen als Italië en Spanje. Van tegels voor een enkele kamer in een woning, tot aan tegels voor buiten, een grote commerciële ruimte of een volledig bouwproject. De tegels die u bij ons vindt zijn van tegelmerken als:

Piastrelle Casa: tegels in alle soorten en maten

Bij Piastrelle Casa bieden we voor ieder wat wils. Kwalitatieve vloertegels en wandtegels, van modern tot traditioneel en van gewone vormen zoals vierkant tot aan zeshoekige tegels of fantasievormen. In vele kleuren en decors en in zowel kleine als grote formaten, van mozaïek tot aan XL tegels. Glanzend, mat, met opvallende structuur of met prachtig reliëf. Bekijk de verschillende soorten tegels die we aanbieden:

Omdat wij op grotere schaal tegels van hoge kwaliteit inkopen, kunnen wij u een goede prijs aanbieden. Bovendien helpen wij u graag door het geven van advies over het type tegels en bieden wij u totaaloplossingen, die het beste passen bij uw vraag.

Contact opnemen of een offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in tegels van Piastrelle Casa? Vul het contactformulier in. Een medewerker van Piastrelle Casa neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken, met u mee te denken of een offerte voor u op te stellen.

Webdesign: Creative Data